Voorjaarszeilen (alle leeftijden)

Weet je nog niet zo goed of zeilen iets voor jou is? Of wil je gewoon een dagje iets leuks doen met vriend(inn)en? Dan is het dagje voorjaarszeilen iets voor jou!

Over het Voorjaarszeilen

Het voorjaarszeilen is terug van weg geweest! Weet je nog niet zeker of zeilen iets voor jou is, kan je niet wachten tot de zomerkampen beginnen of wil je een leuk uitje weg met vriend(inn)en of familie? Dan hebben wij het voorjaarszeilen, waarbij we ons enthousiasme voor zeilen in een dag met je gaan delen. Om iedereen de kans te geven om voor een dag te komen, hebben we gekozen om te gaan zeilen bij de Loosdrechtse Plassen. De data en prijzen staan ook in het overzicht hiernaast.  

Je hoeft geen lunch mee te nemen, die verzorgen wij. Bij eventuele allergieën of specifieke dieetwensen zullen wij contact opnemen voor de mogelijkheden.

* De inschrijving is wat uitgebreid voor een ééndaagse activiteit, omdat het vanwege technische redenen op dit moment niet mogelijk is om een ander inschrijfformulier dan die van de kampen toe te voegen. Excuses voor het ongemak.

Foto impressie

 Overzicht

Wat
Voorjaarszeilen op de Loosdrechtse plassen

Wanneer
23
april 2023
start rond 11.00 en einde rond 16.30

Leeftijd
Alle leeftijden (kinderen onder de 9 jaar samen met een volwassene)

Is er nog plek
Veel beschikbaarheid

Prijs
€10
Niet-leden betalen €2,50,- toeslag

Boek nu!

De inschrijvingen zijn geopend! Houd er rekening mee dat de inschrijvingen handmatig worden geaccepteerd, waardoor de bevestigingsmail nog niet altijd betekend dat de inschrijving afgerond is. Dit kan helaas betekenen dat er achteraf nog een bericht komt dat er een plek op de wachtlijst is gereserveerd.

DeelnemerBoekerContactinformatie


In geval van noodOverige

Wat je verder nog kwijt wilt

Akkoordverklaring


Voorjaarszeilen 2023