Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Over Expeditie Friesland

Heb jij zin om de Friese meren te ontdekken en een week lang te gaan en staan waar je wilt? Ervaar deze vrijheid op Expeditie Friesland! Een week lang trekken we op valken door Friesland. Samen bepalen we de route van deze avontuurlijke tocht en gaan we op zoek naar de mooiste slaapplekken. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs hijsen we de zeilen en wordt de juiste koers gevaren. Of je nu al volop zeilervaring hebt of juist nog nooit op een zeilboot hebt gezeten: we leren jou binnen no-time zeilen op elk gewenst niveau!

Deze week is gevuld met allerlei activiteiten. We zeilen naar de mooiste plekjes in Friesland, waarbij je optimaal kunt genieten van wind, zon en zeilen. Daarnaast worden jouw expeditievaardigheden getest en ga je samen de strijd aan tegen de andere boten! Hoe snel kun jij een vlot bouwen of een vuurtje aan krijgen? Wees niet gevreesd: je hoeft niet je eigen eten bij elkaar te sprokkelen of je eigen vis te vangen, want na een actieve dag op het water, zorgen de gastlieden ervoor dat jullie hongerige buiken goed worden gevuld met een heerlijk diner! Als afsluiting van de avond kruipen we dicht bij het kampvuur voor mooie verhalen en vallen we vervolgens in slaap onder een prachtige sterrenhemel.

Foto impressie

 

Overzicht

Wat
Rondreis door Friesland

Wanneer
20 t/m 27 juli

Leeftijd
14 – 18 jaar

Is er nog plek
VOL (inschrijven tot wachtrij mogelijk)

Prijs
€286,- 
Niet-leden betalen € 30,- toeslag

 

Boek nu!

Ahoy! De inschrijvingen van Expeditie Friesland zitten alweer vol! Dit betekent dat een inschrijving automatisch een plek op de wachtrij betekent. Er komt soms voor dat er toch iemand annuleert waardoor er een plek vrij komt. Een status update over de wachtrij kan nagevraagd worden via info@nivonwatersport.nl

DeelnemerBoekerContactinformatie


In geval van noodOverige

Wat je verder nog kwijt wilt

Akkoordverklaring


Expeditie Friesland 2024