Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Corona Update

Helaas hebben wij vanuit Nivon Watersport moeten besluiten dat we Expeditie Friesland, Zeilkamp 13-16 en Zeilvakantie 16-20 niet door te laten gaan. Daarnaast zal Zeilkamp 9-13 doorgaan in een andere vorm als Zeilkamp 9-12. Dit besluit hebben wij met pijn in ons hart moeten nemen.

Waarom kunnen de kampen niet doorgaan? 

Er is vanuit Steunpunt KinderVakanties een kampprotocol opgesteld. Als een kamp zich aan dit protocol kan houden, mag het doorgaan. De protocollen zijn nogal uitgebreid, maar veel aanpassingen die staan beschreven zijn zeker mogelijk. 

Helaas blijft de maatregel gelden dat er ten alle tijden 1,5 meter afstand moet zijn tussen de begeleiding en deelnemers van 13 jaar en ouder. Aan deze maatregel kunnen wij op onze zeilboten niet voldoen. En wat is een zeilkamp zonder zeilen? 

Dit is tevens ook de reden om met Zeilkamp 9-12 jaar, in aangepaste vorm, wel door te gaan. 

 

Over Expeditie Friesland

Heb jij zin om de Friese meren te ontdekken en een week lang te gaan en staan waar je wilt? Ervaar deze vrijheid op Expeditie Friesland! Een week lang trekken we op valken door Friesland. Samen bepalen we de route van deze avontuurlijke tocht en gaan we op zoek naar de mooiste slaapplekken. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs hijsen we de zeilen en wordt de juiste koers gevaren. Of je nu al volop zeilervaring hebt of juist nog nooit op een zeilboot hebt gezeten: we leren jou binnen no-time zeilen op elk gewenst niveau!

Deze week is gevuld met allerlei activiteiten. We zeilen naar de mooiste plekjes in Friesland, waarbij je optimaal kunt genieten van wind, zon en zeilen. Daarnaast worden jouw expeditievaardigheden getest en ga je samen de strijd aan tegen de andere boten! Hoe snel kun jij een vlot bouwen of een vuurtje aan krijgen? Wees niet gevreesd: je hoeft niet je eigen eten bij elkaar te sprokkelen of je eigen vis te vangen, want na een actieve dag op het water, zorgen de gastlieden ervoor dat jullie hongerige buiken goed worden gevuld met een heerlijk diner! Als afsluiting van de avond kruipen we dicht bij het kampvuur voor mooie verhalen en vallen we vervolgens in slaap onder een prachtige sterrenhemel.

 

Foto impressie

 

Overzicht

Wat
Rondreis door Friesland

Wanneer
18 t/m 25 juli

Leeftijd
14 – 18 jaar

Is er nog plek
Geen plaatsen meer beschikbaar

Prijs
228,00258,00
Niet-leden betalen € 30,- toeslag

 

Expeditie Friesland 2020

228,00258,00

Wissen
SKU: CW2001 Categorieën: ,