Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Expeditie Friesland

Ben je een echte avonturier in hart en nieren?
Dan is deze vakantie zeker iets voor jou!

Corona Update

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar voor de komende zomer is er nog veel onzekerheid. Dit vinden wij natuurlijk heel erg vervelend. Mocht je twijfelen om je wel of niet in te schrijven voor een kamp, bij inschrijving van het kamp hoef je momenteel nog niet te betalen! Mocht je vragen hebben over de situatie omtrent de zomerkampen, mail dan naar Info@Nivonwatersport.nl.

Wil je je inschrijven? Betaal dan niet via iDeal, maar kies de optie via overschrijving. Zo hoef je op dit moment nog even niks te betalen en zodra het kamp definitief doorgaat krijg je een factuur via de mail toegestuurd om alsnog het kamp te betalen.

 

Over Expeditie Friesland

Heb jij zin om de Friese meren te ontdekken en een week lang te gaan en staan waar je wilt? Ervaar deze vrijheid op Expeditie Friesland! Een week lang trekken we op valken door Friesland. Samen bepalen we de route van deze avontuurlijke tocht en gaan we op zoek naar de mooiste slaapplekken. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs hijsen we de zeilen en wordt de juiste koers gevaren. Of je nu al volop zeilervaring hebt of juist nog nooit op een zeilboot hebt gezeten: we leren jou binnen no-time zeilen op elk gewenst niveau!

Deze week is gevuld met allerlei activiteiten. We zeilen naar de mooiste plekjes in Friesland, waarbij je optimaal kunt genieten van wind, zon en zeilen. Daarnaast worden jouw expeditievaardigheden getest en ga je samen de strijd aan tegen de andere boten! Hoe snel kun jij een vlot bouwen of een vuurtje aan krijgen? Wees niet gevreesd: je hoeft niet je eigen eten bij elkaar te sprokkelen of je eigen vis te vangen, want na een actieve dag op het water, zorgen de gastlieden ervoor dat jullie hongerige buiken goed worden gevuld met een heerlijk diner! Als afsluiting van de avond kruipen we dicht bij het kampvuur voor mooie verhalen en vallen we vervolgens in slaap onder een prachtige sterrenhemel.

 

Foto impressie

 

Overzicht

Wat
Rondreis door Friesland

Wanneer
18 t/m 25 juli

Leeftijd
14 – 18 jaar

Is er nog plek
Veel plaatsen beschikbaar

Prijs
228,00258,00
Niet-leden betalen € 30,- toeslag

 

Expeditie Friesland 2020

228,00258,00

Wissen
SKU: CW2001 Categorieën: ,